Menu Luk

Om mig

Karina Møllnitz Lange

Født i Roskilde 1977

Uddannelse

Uddannet billedkunstlærer fra Blaagaard Lærerseminarium i 2001

Uddannet pædagog fra Københavns Pædagogseminarium i 2007

Uddannet stresscoach ved Bjarne Toftegård og kursus i mindfulness i 2014                                                   

For selv at blive klogere på stress og i kampen for at få det bedre som stressramt, investerede jeg tilbage i 2014 i et længerevarende forløb hos en stresscoach. Forløbet hos hende inspirerede mig til selv at tage uddannelsen, og senere tilbød samme stresscoach et kursus i mindfulness, som er det perfekte supplement. Som sygemeldt med svær stress, er der ikke mange ting du kan overskue. Tiden gik oftest med at sove, forsøge at meditere og forsøge at gå en tur. En dag begyndte jeg så at tegne. I starten var det ren terapi, men da mine nærmeste så mine tegninger, opmuntrede de mig til at gå videre med det, og det skulle resultere i op til flere udstillinger i 2014-2017. Min mentor, som jeg havde fået via jobcentret, så dette som en vej tilbage på jobmarkedet igen, og hun skaffede mig en

praktikplads i Galleri ”Glad Sol”, hvor jeg arbejdede som ”udøvende kunstner” med mosaik som materiale. Det var nogle fantastiske uger hos Glad Sol, og jeg følte mig i mit rette element. En idé, om et lignende sted for mig selv opstod, men først efter 4½ år skulle jeg finde det rigtige sted for mig.

Simplicityroom er stedet hvor jeg kan kombinere mine evner og kompetencer som både udøvende kunstner, tilbyde mosaik-workshops som billedkunstlærer og hjælpe stressramte ved længerevarende stresscoaching og mindfulness forløb.